Így fejlődtek a Galaxy mobilok az elmúlt évek alatt

0 1,484

A Galaxy S5 hétfői debütálásnak apropóján egymás mellé helyezte a széria eddig megjelent képviselőit a Samsung. Infógrafika.

Azt manapság már szinte természetesnek vesszük, ha egy mobil többmagos processzorral, csúcskamerával és persze a villámgyors működést eredményező memóriamérettel rendelkezik. Ez persze nem volt mindig így, és vélhetően ebből az okból kifolyólag döntött úgy a Samsung, hogy egymás mellé helyezi a Galaxy S telefonok eddigi generációt, kezdve a legelsőtől, az aktuális csúcsmodellnek számító Galaxy S5-tel bezárólag.

A különbségek szemmel láthatók, és talán legérdekesebbnek a processzort és a kamerát érintő fejlődések tűnnek. Felmerülhet bennünk a kérdés, hogy vajon, milyen változásokra számíthatunk majd néhány év múlva?

국제광고 한 눈에 보기_2

A Samsung hétfőn mutatta be idei zászlóshajóját a Galaxy S5-öt. Az 5,1 coll méretekkel rendelkező mobilban pulzusmérő és az ujjlenyomat azonosítására alkalmas Home gombba épített szenzor is helyet kapott, de alapos ráncfelvarráson esett át a szoftveres felület is.

Érdekel milyen más újdonságokkal jelentkezett még a Galaxy S5? Olvasd el részletes összefoglalónkat.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá