Galaxy S5: hamarosan a hazai szolgáltatóknál is

1 1,164

A Galaxy S5 ugyan még nem kapható, de a magyarországi szolgáltatók közül a Telekomnál és már a Telenornál is igényelhetünk a készülék hazai megjelenésére vonatkozó értesítőt.

A Vodafone még nem, de a Telekom, illetve a Telenor már elindította a Galaxy S5 magyarországi premierjének apropóján kérhető előregisztrációt. Fontos tudni, hogy a kérelem nem előrendelést, hanem egy elektronikus értesítőt takar, amellyel az ügyfelek első kézből kaphatnak majd értesítést az új csúcsmobil hazai szolgáltatóknál való megjelenésekor.

A Telekomnál sms-ben és e-mailben is leadható kérelem a szolgáltató ügyfelei számára mindkét esetben díjmentes. A Telenor egyelőre csak e-mail formájú regisztrációkat vesz fel.

A Samsung legújabb csúcsmobilja alig három napja mutatkozott be az idei Mobil Világkongresszus keretében Barcelonaban. A Galaxy S5-be 2GB RAM, kiviteltől függően négy- vagy nyolcmagos 2,5GHz-es processzor, valamint egy 16 megapixeles kamera is került. Szintén újdonság a biometrikus azonosításra alkalmas ujjlenyomat-olvasó, illetve a pulzusmérő. A Galaxy S5 a hivatalos tájékoztatás szerint áprilisban jelenik meg.

A készülékkel kapcsolatos teljes összefoglalónk itt olvasható.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

Szólj hozzá