MWC 2014: Samsung Galaxy S5 Unpacked #1 – Élő adás!

A nap amelyre oly rég vártunk, végre elérkezett! A mai nap a Samsung hivatalosan is bemutatja következő generációs mobilkészülékét, a legújabb zászlóshajót, a Samsung Galaxy S5 készüléket.

A hivatalos bemutatót a Samsung YouTube csatornáján bárki élőben megtekintheti, de természetesen mi is beillesztjük majd ide a videót, hogy könnyebb legyen követni az eseményeket.

A Samsung a Galaxy S5 mellett vélhetően pár új kiegészítőt és néhány egyéb új terméket is bemutathat, melyekről természetesen szintén beszámolunk majd. Hamarosan kezdünk! Addig is tekintsük meg a fenti kedvcsináló videót!

Percről-percre, kövesd velünk a bemutatót!

21:00 – A Galaxy S5 készülékek és a Gear 2 valamint a Gear Fit készülékek áprilisban érkeznek majd a boltok polcaira. Árakról nem esett szó. A Samsung ezze be is fejezte a bemutatót. Köszönjük, hogy velünk tartottatok.

20:56 – A Samsung Galaxy S5-ben beépített szívverés mérő is kerül beépítésre, mely együttműködik majd a Gear 2 és a Gear Fit készülékekkel is.

20:50 – Bemutatkozott a szívverés mérővel felszerelt Samsung Gear Fit, mely több, mint 20 Galaxy készülékkel lesz kompatibilis. Ez lesz a világ első számú hajlított Super AMOLED kijelzővel ellátott eszköze.

20:48 – A beépített infravörös LED segítségével könnyedén vezérelhetjük majd a televíziónkat és egyéb elektronikai eszközünket.

20:47 – Jöjjön a Gear 2 és Gear 2 Neo bemutatója. A cél az üzenetek, beszélgetések és alkalmazások egyszerűbbé tétele.

20:45 – Egy jelszó mindennek. Ez lesz az ujjlenyomat-olvasó. Nem lesz több felesleges kérdés a jelszavakhoz.

20:43 – Továbbfejlesztett energiagazdálkodást is kapott a Galaxy S5.

20:40 – A készülék por és cseppálló lesz. Természetesen ez nem vízállót jelent, de ellenáll például az esőnek.

20:38 – A sebességről csak annyit mondanak, hogy mindegyik modellben lesz LTE hálózati támogatás és természetesen a legújabb WiFi hálózat támogatása is. Sőt! A Download Booster segítségével akár egyszerre is használhatjuk mindkettőt a letöltésekre, ezzel is gyorsítva a sebességet. 1 GB adatot például akár 30 másodperc alatt is letölthetünk vele.

20:36 – Jelenleg a Galaxy S5 16 megapixeles kamerájának újdonságait mutatják be. Lesz továbbfejlesztett HDR és automatikus fókusz és mélység állítás is.

20:34 – A készülék egy 2.800 mAh akkumulátort kapott, valamint egy Full HD kijelzőt.

20:30 – JK Shin bemutatója után jöjjenek a Galaxy S5 tulajdonságai kicsit mélyebben. Egyedi és lélegzetelállítóan szép dizájnt kapott a készülék. A felhasználói felületet is teljesen újraalkották.

20:25 – Jön a Galaxy Gear Fit is!

20:22 – JK Shin rögtön rátért a lényegre! Itt a Samsung Galaxy S5!

20:18 – JK Shin megköszönte mind a 200 millió felhasználónak, akik eddig Galaxy S készüléket vásároltak, hogy ennyire sikeressé tették a termékcsaládot.

20:16 – JK Shin a színpadon. Üdvözli a közönséget.

20:14 – Kamera, fitnessz, dizájn, sebesség… Jön a Samsung Galaxy S5!

20:09 – A színfalak mögött még mindig nagy a készülődés, a zenekar játszik tovább…

20:00 – Kezdődjék a show!

19:55 – Zenekar is szórakoztatja előadásával a várakozókat.

19:50 – Lassan mindenki elfoglalja a helyét. Még 10 perc és kezdődik a bemutató.

19:30 – Már csak fél óra és kezdődik a bemutató. Szóljon hát a zene…

18:40 – Barcelonában már tömött sorok kígyóznak a Samsung standja előtt, hogy belépést nyerjenek a Galaxy S5 készülék bemutatójára.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

  1. Hát nem tudom, végignéztem a bemutatót, ami benne van az pazar, a külseje sajnos nem fogott meg. Már írtam, lehet nem váltok a 3.-ról 5.-re, inkább megveszem a 4-est. Nem tudom. Meg kellene fogni , érezni..várom a magyar teszteket. Remélem meggyőz :-(((((((

Szólj hozzá