Jön a PayPal alkalmazás a Gear 2 okosórákhoz

0 667

A Samsung tegnapi bejelentése után, – mely szerint hamarosan érkeznek a Gear 2 és Gear 2 Neo okosórák – a PayPal is feltöltött egy videót YouTube oldalára, melyben bemutatják, hogy hamarosan a PayPal rendszerét is használhatják majd a felhasználók a Samsung új okosóráin.

A Samsung tegnapi bemutatóján külön kitért arra, hogy az új okosórák mind tudásukban, mind pedig funkciójukban lényegesen többet fognak nyújtani, mint az előző Galaxy Gear modell. Számos új és már meglévő alkalmazás lesz elérhető a Gear 2 és Gear 2 Neo készülékekre, de a felhasználók mégis kicsit szkeptikusak.

Mondhatni joggal teszik, hiszen az új készülékek már nem Androidos rendszerrel érkeznek, hanem az új Tizen operációs rendszer fut alattuk, melyre a fejlesztőknek ugyanúgy el kell majd készíteni az eddigi alkalmazásaik átiratait. A Samsung mindenesetre jelezte, hogy az áprilisi startra számos fontos alkalmazás már elérhető lesz, mely a későbbiekben természetesen tovább bővül majd.

A PayPal most egyike azoknak a nagy cégeknek, akik jelezték, hogy biztosítják az alkalmazásukat a Samsung új okosóráira. A készülékeken elérhető lesz az egyenleg lekérdezés, az átutalás, átvezetés funkció és természetesen a mobil fizetés lehetősége is biztosított lesz az arra alkalmas boltokban, áruházakban.

Az egész ötlet mögött az egyszerű és könnyű használhatóság áll, önmagában viszont kérdéses, hogy valaki csak ezért vásároljon okosórát. Reméljük a Samsung is sok egyéb saját alkalmazással turbózza majd fel az újgenerációs készülékeket.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá