Botrány! Kiszivárgott a Samsung Galaxy S5

Elég csendes az első nap az Mobile World Congress 2014 kiállításon. A Sony és a Nokia is elég érdekes bejelentéseket tartogat, de a mai este fénypontját mindenképp a világ első számú mobiltelefonkészülék gyártójának bejelentését övezi, hiszen a Samsung végre lerántja majd a leplet a Galaxy S5 készülékről.

Úgy tűnik azonban, hogy a dél-koreai óriás sem tudta titokban tartani a részleteket az új zászlóshajójáról és a fontosabb részletekre, – még ha csak pár órával a hivatalos bejelentés előtt is – de fény derült. Valakinek az MWC termeiben sikerült lencsevégre kapnia az új Galaxy S5-öt, amelyről jó minőségű fotókat is készített.

A fotók alapján pedig kiderültek azok a részletek, amelyekre mindenki nagyon kíváncsi volt már hosszú hónapok óta. Az első és legfontosabb tulajdonság, melyet megerősíthetünk, hogy a Galaxy S5 egy 16 megapixeles hátoldali kamerát fog kapni. Ezen kívül a készülék rendelkezni fog beépített ujjlenyomat-olvasóval is, melyet a Home gombra integráltak a fejlesztők. Ez utóbbi “swipe” típusú, azaz húzásra érzékeny lesz, melynek segítségével tudjuk majd azonosítani magunkat, vagy éppen PayPal fizetést eszközölni.

Megerősítést nyert az is, hogy a Galaxy S5 IP67-es igazolással is rendelkezik, azaz por- és cseppálló lesz. A Galaxy S4 mobilhoz képest a dizájn is nagy változásokon esett át. Az S5 lényegesen szögletesebb lett, valamint a készülék hátoldalán is egy erőteljesen pontozott mintázat található, mely egyelőre megosztja a szerkesztőség véleményét a dizájn terén.

A kijelzőn már megtalálhatóak azok a változások is, melyek szoftveresen is érinteni fogják az új titánt. Az új TouchWiz kezelőfelülete valóban látványosabb és egyszerűbb lett. A kamera alkalmazás és az S-Health program is leleplezésre került.

Természetesen ahogy további információkat is megtudunk, közölni fogjuk veletek, de a mai nap este 8 órakor úgyis minden hivatalosan is kiderül.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

6 hozzászólás

  1. Média hekk, vagy mi a csuda? Hát ez egy borzadály ezt a szappan formájú fröccsöntött műanyag benyomást keltő, felhizlalt S4-est hájpolták a beavatott szakértők? Remélem, hogy ez csak egy vicc és este valami komolyabbal előrukkolnak Samsungék! Emberek hol itt a beígért fém ház, már megint ez a távol keleti gagyi dizájn! Hát tudják mit, inkább megvárom az Iphone 6-ot, ott legalább van külcsín, nem is beszélve a rendszer stabilitásáról!!!!!! Ez a botrány, nem az idő előtti bemutatkozás!

  2. Ha komolyan ilyen lesz, az életbe nem veszem meg. Ezt vártam a 4-es megjelenése óta. Ez ugyanolyan külsőre mind az elődei. Samsung fack!!!!!! Basszátok meg a telefonotokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Ez valami iszonyatosan ocsmány hányadék. Remélem ez tényleg valami kamu kínai cucc, az S4 milliószor szebb ennél

  4. En is nagyon vartam mar azt hittem elhagyjak az a buzi gombot kozeprol hat igy nem veszem meg van mar s3 -om lehet akkor inkabb sonyt veszek

  5. Ha minden telefon így nézne ki lehet hogy még ma is posta galambok repkednének.Az elejével nincs baj,az időjárás widget kicsit emlékeztet ami az S2-ben megjelent annak idején,a hátlap az meg iszonyat ronda.

Szólj hozzá