Már jövő hónapban kapható lesz a Galaxy S5

0 1,734

Az új zászlóshajót még be sem mutatták, jól értesült források ugyanakkor már tudni vélik a készülék várható forgalomba kerülésének idejét.

Noha hivatalosan csak holnap kezdődik az idei Mobil Világkongresszus, és ezzel a Samsung következő csúcstelefonjának bemutatója, a legújabb hírek szerint már tudni lehet, hogy a Galaxy S5 várhatóan március közepén, a hivatalos bemutató után alig három héttel kerül a boltok polcaira. Az árról ugyanakkor továbbra sincs pontos információ, ahogy a készülék hardveres jellemzőiről sem.

A Samsung új S-szériás csúcstelefonjának leleplezéséig már alig egyetlen nap van hátra. A készülék az eddig megjelent információk szerint méretben alig különbözik majd elődjétől, hardveres tekintetben mindazonáltal egy igazi fenevadra számíthatunk, amiben ráadásul a gyártó legújabb, nyolcmagos Exynos lapkája teljesít majd szolgálatot. Várhatóan egy sor újítás éri majd a kamerát is, és úgy tűnik, strandolás közben sem kell majd feltétlenül nélkülöznünk a mobilt.

Ha nem szeretnél lemaradni a Galaxy S5 hivatalos bemutatójáról, lájkold Facebook oldalunkat, vagy kövess minket Twitteren.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá