Holnap jön a Samsung új csúcstelefonja

1 11,725

Február 24-én, azaz holnap este 20 órakor kezdődik az Unpacked 2014 nevű rendezvény, ahol végre megismerhetjük a Samsung Galaxy S5 készüléket. A dél-koreai gyártó nem véletlen időzítette a leleplezést erre a hétre, ugyanis a világ legjelentősebb mobilpiaci eseménye szintén aznap kezdődik Barcelonában.

A találgatásoknak tehát hamarosan vége, de mi még egy-két kiszivárgott információt ma is meg tudunk osztani veletek. Néhány fotó látott napvilágot, amin az új zászlóshajó doboza látható. Önmagában ez nem kifejezetten izgalmas hír, a csomagolás dizájnja nem sokban különbözik a már eddig is megszokottól, mégis egy apró részlete érdekes lehet azok számára, akiket érdekel az új csúcstelefon.

A doboz hátoldalán ugyanis fellelhető az eszköz specifikációja, ami javarészt megerősíti azokat a híreszteléseket, amikről korábban oly sokszor beszámoltunk nektek. Persze nem ez az egyetlen S5 termékleírás, ugyanis legalább kétféle változatra lehet számítani, így a kiszivárgott információk feltehetően a drágábbik modell egy variánsát mutatják be. Eszerint egy LTE-s, 4 magos processzorral (2, 5 GHz) ellátott, QHD (1440 x 2560 pixel) felbontású készüléknek örvendhetünk majd holnap. Egész biztosan elegendő 3 Gb RAM lesz a fedélzeten és szerencsére a pletykákkal egybehangzóan 20 MP kamerával fotózhatunk és rögzíthetünk FHD videókat.

Rear-box-Samsung-Galaxy-S5SGS5-BOX1

 

SGS5-BOX5SGS5-BOX4

Persze ezek csak az alapok és az ördög a részletekben rejlik, de ha a többi híresztelés is igaznak bizonyul, akkor teljesítménybeli probléma nem lesz az S5-tel. A Galaxy S5 egy teaser videót is kapott, érdemes megtekinteni, holnap pedig jövünk a részletekkel.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

Szólj hozzá