Március közepén érkezik a Samsung Galaxy Camera 2

0 1,355

Az előző év végén már elindultak a pletykák a Samsung Galaxy Camera újabb változatáról. Az év elején rendezett CES 2014-es kiállításon pedig a Samsung be is mutatta a rendkívül népszerű Android operációs rendszerű fényképezőgépének, a Galaxy Camerának második változatát.

Az eszköz megjelenése a Samsung elmondása szerint nem kerül feláldozásra a technológia oltárán. A specifikációk ugyanis nagyon impresszívek. A rendszer lelke egy négymagos 1,6 GHz-es processzor. A 2000 mAh-es akkumulátorral pedig akár órákon keresztül is fényképezhetünk majd. Természetesen az Android platform lehetőséget biztosít majd arra, hogy rendkívül egyszerűen és kényelmesen lehessen használni az eszközt, melyben segíteni fog a 4,8″-es HD Super Clear Touch LCD panel is.

A Samsung Galaxy Camera 2-ben egy 16 MPx-es BSI CMOS képérzékelő szenzor kap majd helyet, mely segíti a kristálytiszta képek elkészítését, megtöltve azokat a valódi színekkel. A masszív 21-szeres optikai zoom pedig lehetőséget nyújt arra, hogy a készítőnek ne kelljen mozogni ahhoz, hogy a fényképezendő tárgyat vagy személyt megközelítené.

Az eszközben lesz 2GB-nyi alap tárhely, melyet külső kártyákkal természetesen bővíthetünk majd, de jó hír, hogy 2 éven keresztül 50 GB-os ingyenes Dropbox fiókot is kapunk majd, ahol biztonságban tudhatjuk fényképeinket, videóinkat.

A WiFi és NFC segítségével a fényképek és videók könnyedén megoszthatóak is. A “Tag and Go” tulajdonságnak köszönhetően a Galaxy Camera 2 NFC-n keresztül képes csatlakozni más okoskészülékekre is, így könnyedén megoszthatóvá válnak fényképeink is. A készülékben lesz egy 28 darabos, előre beállított okos funkció is, melynek segítségével akár egy kezdő felhasználó is profi fotóssá válhat majd rövid idő alatt.

Mint kiderült a Samsung Galaxy Camera 2 megjelenésére már nem kell sokat várni. Idén március közepén már piacra is kerül a legújabb fényképezőgép, melynek ára 450 dollár lesz.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá