Kezdődik: itt a Galaxy S5 első teaser videója

0 1,432

Már csak pár van hátra a mobil világ legnagyobb éves eseményének kezdetéig, ennek apropóján pedig sejtelmes videóval fokozza a várakozás hangulatát a Samsung.

Most már azok is megnyugodhatnak, akik eddig kételkedtek volna a Galaxy S5 jövő heti bemutatójában, a korábban kiküldött meghívó mellett ugyanis, már videó formájában is érzékelteti a Samsung, hogy nagyon közel a bejelentés.

Az Unpacked 5 esemény kapcsán megjelent videó a Galaxy S5 várható újdonságairól árulkodik, s egyúttal az elmúlt napokban felmerült pletykák közül több megerősítést is nyer. Ilyen például a készülék vízállóságára utaló „wet”, azaz, „nedves” felirat, de úgy tűnik, az iPhone 5s-hez hasonló lassított felvételek rögzítésére alkalmas funkciót sem kell majd hiányolni. A videó végén megjelenő „speed” kulcsszóból pedig könnyen kitalálható, hogy a Galaxy S5 a vállalat hónapok óta szóban forgó villámgyors processzorát is megkapja.

A Samsung következő csúcstelefonjának hivatalos bemutatójára a február 24-én kezdődő barcelonai Mobil Világkongresszuson kerül sor.

Ha nem szeretnél lemaradni a bemutatóról, lájkold Facebook oldalunkat, vagy kövess minket Twitteren.  

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá