Két változatban érkezhet a Galaxy S5, jön a Prime is!

0 3,603

Friss pletykák alapján úgy tűnik, hogy a jövő héten hétfőn kezdődő MWC 2014-es kiállításon a Samsung két Galaxy S5 készüléket is bemutathat. Egy sztenderd alap modellt és egy prémium változatot is. A Samsung várhatóan a prémium modellel kezd majd, melyet pár héten belül követhet az alap modell bemutatása is.

Meglepő persze, hogy két változatot is bemutathat a dél-koreai gyártó, de nem lenne példa nélküli, hiszen múlt évben az Apple is két verziót dobott piacra az iPhone készülékből 5S és 5C néven. Az információk szerint a Galaxy S5 alap változata egy 1920×1080 pixel felbontású megjelenítőt kapna, míg a prémium változatban egy 2560×1440-es kijelző lenne megtalálható.

A prémium változat neve vélhetően Galaxy S5 Prime lesz, melyben a 2K kijelző mellett olyan extra funkciók is megtalálhatóak lesznek, melyek az alap változatban nem kapnak helyet.

Időközben megjelentek a neten a legújabb, kifejezetten Galaxy S5 mobiltelefonhoz készült tokok is, melyeket a Spiegen gyártana. Ezen képek alapján a két modell dizájnja bár hasonló, de mégis merőben eltérő lenne, hiszen az egyiken megtalálható lenne a hardveres Home gomb, míg a másikon ez nem került kialakításra.

Hétfőn reméljük minden kiderül majd.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá