Titkos rendezvényen mutatkozik be a 90 fokban hajlítható tablet

0 1,885

Úgy tűnik szokássá vált a Samsung háza táján a hajlítható kijelzős technológia zárt körű rendezvényeken való bemutatása. Az év elején a CES-en tartottak ilyen jellegű bemutatót egy kiválasztott, szűk csoport számára (ez volt az ún. Analyst Day), idén pedig az MWC keretein belül kerül sor hasonló prezentációra.

A dél-koreai óriás nem kis lépésről akar beszámolni, ami hallatán a titokzatosság nem meglepő. Egy 90 fokban hajlítható tablet játssza majd a főszerepet, ami a laptopokhoz hasonló módon lesz használható. Képzeljük csak el, hogy a félbehajtott táblagép alsó felén jelenik meg a virtuális billentyűzet és számos izgalmas funkció. Nagy lehetőségek rejlenek ebben, de ne feledjük, megfelelő szoftver is szükségeltetik mindehhez.

Az Android jelenleg nem alkalmas ilyen funkciók támogatására és rengeteg fejlesztői erőfeszítést igényelne mindez. Nos, elképzelhető, hogy ez a válasz az elmúlt hetek titokzatos megállapodásainak, amit a Samsung más technológiai világcégekkel -pl. épp a Google-lel- kötött. Az sem kizárt, hogy a Tizen épp azért jött létre, hogy a Samsung egyedi szoftverigényeit elégítse ki a jövőben. Bízzunk benne, hogy lesznek kiszivárogtatott képek és információk a zárt körű bemutatóról!

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá