A Samsung újabb reklámmal támadja az Apple iPhone készülékét

0 953

A tegnapi napon a Samsung még csak az Apple iPad táblagépét figurázta ki, míg ma megérkezett az iPhone készülék kihívója, ami valljuk be valóban legyőzi tudásra az iPhone 5S készüléket.

Régen persze mások voltak a reklámok, talán sokan emlékeznek arra, hogy a Samsung az Apple telefonra sorban állókat viccelte meg, miközben egyesek nekik új Samsung mobiltelefonokat mutattak. Mára persze mindennek vége, hiszen a Samsung boltok előtt is tömött sorok kígyóznak egy-egy új szupertelefon megjelenésekor.

A tegnapi iPad vs Galaxy Tab Pro reklám tehát még csak a kezdet volt hiszen az új reklámban a Samsung a Galaxy Note 3-as készüléket állítja az iPhone 5S mobiltelefonnal szembe a Samsung, bemutatva annak nagyobb kijelzőjét, további extráit.

Az iPhone 5S labdába sem rúghat a Galaxy Note 3 mellett, mivel utóbbi 5,7″-es, ráadásul Full HD kijelzővel rendelkezik. A reklámban szerepel még az NBA sztár LeBron James is, akinek képét szintén a Note 3-as készülék mellé alapból tartozó S-Pen érintőceruzával bármikor szerkeszteni lehet, vagy bármilyen más képet, egyszerűen, nagyszerűen.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá