Többféle okosórát is bemutathat jövő héten a Samsung

0 682

Váratlan fordulatot hozhat a Samsung jövő héten esedékes termékbemutatója: friss hírek szerint a vállalat többféle változatban is megjelentetné újgenerációs okosóráját.

A Galaxy Gear jött, látott, és míg egyesek szerint csak részben győzött, az mindenesetre elismerésre méltó teljesítmény, hogy a forgalmazást követő rövid idő alatt több mint 800 ezer darab talált gazdára belőle. Igény tehát láthatóan mutatkozik az ilyen eszközök iránt, és ezt a Samsung is jól tudja, olyannyira, hogy források szerint egyszerre többféle okosórával nyitnák a dél-koreaiak az idei évet.

Az újdonság(ok) technikai paramétereiről egyelőre vajmi keveset tudni, de az eddigi visszajelzések alapján valószínűsíthető, hogy a robosztus külsőt jó eséllyel vékonyabbra faragja a Samsung, és a rövid élettartam miatt sok kritikát kapott akkumulátor terén is javulás várható.  Szoftveres tekintetben azonban meglepő fordulatot hozhat a bemutató, a(z) USA Today szerint ugyanis, könnyen lehet, hogy a vállalat az Android helyett ezúttal a Tizen rendszer mellett teszi le voksát.

Míg az új okosórák jövő heti bemutatkozása továbbra is bizonytalan, addig az androidos platform egyik legfontosabb idei mobiljának leleplezése már szinte biztosra vehető.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá