Vásárolj hihetetlen kedvezménnyel Samsung Galaxy tokot

0 863

Biztos sokatokkal előfordult már az, hogy leejtettétek szeretett Samsung Galaxy S III, S IV telefonotokat. Mivel a beton, a kő és egyéb szilárd felületek komoly károkat okozhatnak a mobilnak, ezért érdemes védőben tárolni. Persze a legtöbb tok nem olcsó, ráadásul kényelmetlen is lehet. Most azonban a Steelbird készült Nektek egy kis akcióval, így hatalmas kedvezményekkel vásárolhattok tőlük minőségi, kifejezetten a Samsung dizájnját követő Speck tokokat.

A Samsung Galaxy SIII tulajdonos hölgyek most extra olcsón, mindössze 1990 forintért vásárolhatnak rózsaszín tokot, azaz 4000 forintot spórolhatnak ezzel a limitált ideig érvényes akcióval. A Speck CandyShell White/Raspberry tok kemény, külső műanyaga megvédi a telefont karcolásoktól, a belső, színes, puha, gumirozott rész pedig az ütésektől. Teljes hozzáférés a készülék csatlakozóihoz, kezelőszerveihez. Maximális védelem a Samsung Galaxy S III készülékhez. Ide kattintva tudod megnézni, illetve megrendelni!

Azonban azoknak is készült egy kis meglepetéssel a Steelbird csapata, akik Samsung Galaxy S IV telefont birtokolnak. A Speck CandyShell fekete, kék, szürke tokok mindössze 3990 forintért vásárolhatóak meg, így 2000 forintot spórolhatsz. A termékeket ide kattintva tudod meglesni.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá