Netre gyúr az új Galaxy Core

0 1,200

Az új trónkövetelő érkezése előtt még gyorsan piacra dobná Galaxy Core mobiljának LTE-s változatát a Samsung.

A Samsungban kétségkívül azt szeretik legjobban a felhasználók, hogy számos változatban igyekszik megjelentetni telefonjait az aránylag kedvező árutól, az egészen csúcsmodellnek számító készülékekig. A ma bejelentett Galaxy Core-ral (is) a középkategóriát erősíti tovább a gyártó, de egyáltalán nem középkategóriába illő hardverrel.

Az LTE csatlakozásra alkalmas és ezáltal villámgyors internetet biztosító mobil 4.5 colos qHD kijelzője alatt egy 1,2 GHz-es kétmagos processzor, 2100mAh-es akkumulátor, valamint 1 GB RAM bújik meg, 8 gigabájtnyi belső tárhellyel. Az Android 4.2 Jelly Beannel érkező Galaxy Core-ba Wi-Fi, NFC, valamint egy sor praktikus Samsung szolgáltatás is került, mint például az S Voice, az S Translator vagy az S Beam.

Az új LTE-s Galaxy Core pontos megjelenése egyelőre nem ismert, ahogyan ára sem, de a gyártó hivatalos közleményéből annyit már legalább tudni lehet, hogy a mobilt először Európában szándékozik majd piacra dobni a Samsung, kétféle színben, feketében és fehérben.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá