A Samsung segítségével újra történelmet írt a jamaikai bobcsapat

0 1,648

Újra ott volt a jamaikai bobcsapat az ötkarikás játékokon, és ebben a Samsung nyújtott nekik anyagi támogatást. Ráadásul Galaxy Note 3 okostelefonnal és táblagépekkel is felvértezték a csapatot.

A jamaikai bobosok az 1988-as calgaryi téli olimpián tűntek fel először, az ő szereplésük ihlette az 1993-ban forgatott nagysikerű, „Jég veled!” című amerikai vígjátékot. Az idei év elején jutott a Samsung tudomására, hogy a Winston Watts és Marvin Dixon alkotta duó kvalifikálta magát a játékokra, ám a csapat anyagi nehézségekkel küzd, ezért kétséges a szereplésük.

Hogy támogassa őket álmaik elérésében, a vállalat az utazásukat és a felkészülésüket anyagilag támogatta, továbbá a legújabb Samsung mobileszközökkel is felszerelték a csapatot, amelyet most is Winston Watts vezet.

A jamaikai bobcsapat első napjai nagyon kellemetlenre sikeredtek Szociban, ugyanis felszerelés nélkül érkeztek, így sem gyakorolni, sem pedig felkészülni nem tudtak a poggyászok késése miatt. A tegnap lezajlott versenyen nem sikerült a csoda. A 30-ból a 30. helyet sikerült elérniük.

Az igazi áttörést azonban az a dal okozta amit a jamaikai bobsledderek készítettek. Az interneten mémként terjed, pár nap alatt már majdnem félmillióan látták a The Bobsled Song nevezetű dalt, ami kétségtelenül nem lett volna ekkora siker, ha a csapat végül nem utazhatott volna el.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá