Lenyűgöző képminőséget prezentál majd a Galaxy S5

0 1,327

Lényegében megerősítést nyert az a korábbi pletyka, miszerint a full HD-nál is lényegesen jobb felbontású kijelzőt kaphat a Galaxy S5.

A Galaxy S5-el kapcsolatos pletykáknak még koránt sincs vége, sőt, most kezd csak igazán beindulni az információ áradat. Azt eddig is tudtuk, hogy a Samsung következő csúcstelefonja elképesztő teljesítményt produkál majd, és egyre inkább biztosabbnak látszik az is, hogy akár gond nélkül úszkálhatunk majd a mobillal a kezünkben.

Régóta köztudottnak tekinthetők a telefon kijelzővel kapcsolatos hírek is, amelyek szerint a Galaxy S5 esetében lényegesen magasabbra pumpálnák a pixelszámot. Ezt látszik ráadásul megerősíteni egy újabb értesülés is.

Egy Galaxy S5 hírekkel foglalkozó weboldal nemrég érdekes képet osztott meg, amit állítólag magával a szóban forgó mobillal készítettek. A fotón kiolvasható többen közt a telefon kijelzőjének várható felbontása, illetve mérete is, ennél érdekesebb azonban a DPI-re vonatkozó információk sora.

Ezáltal tulajdonképpen megerősítést nyer az a korábbi pletyka, miszerint a full HD-nál is lényegesen jobb felbontású, QHD kijelzővel szerelnék fel a mobilt, amelynek pixelsűrűsége 560 ppi-n tetőzik majd.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá