Végre: elérhető a BBM összes funkciója

0 845

A BlackBerry készülékek mellé kínált, BlackBerry Messenger praktikus szolgáltatásait eddig csak a szóban forgó mobilok tulajdonosai élvezhették, most viszont már mindenki.

A korábbi ígéreteknek megfelelően végre elérhetővé tette nemcsak a BlackBerry mobiljait használók számára is a gyártó saját platformú üzenetküldőjének hiányzó funkcióit is. A BlackBerry Messenger 2.0 a Viberhez hasonló wifi vagy adatkapcsolaton keresztüli díjmentes platformok közti hanghívást, valamint Dropbox integrációt is biztosít. Szintén újdonság a BBM Channels névre keresztelt funkció, amellyel az egyéniségünknek megfelelő csatornákat hozhatunk létre az általunk megosztott tartalmakkal. A kibővített verzió ezen felül egy sor vadonatúj hangulatjelet is hoz, a szolgáltatással igénybe vehető csoportos chatet pedig 50 főre emelték.

A szolgáltatás mögött álló kanadai RIM több hónapnyi késés és várakozás után, némi megkötéssel ugyan, de tavaly októberben tette elérhetővé az addig csak a BlackBerry mobiljain használható BBM-t. Az Androidra és iOS-re is ingyenesen letölthető üzenetküldőt mára több mint 40 millióan használják.

[app]com.bbm[/app]

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá