Valóban vízálló lehet a Samsung Galaxy S5?

0 2,063

Pár napja már beszámoltunk arról, hogy több nemzetközi IT hírportál úgy tudja: a Samsung legújabb csúcskészüléke por- és vízálló lesz. A Németországban nagyon népszerű O2 szolgáltató lehet, hogy idő előtt leleplezte ezt a funkciót. Létrehoztak ugyanis egy landing page-et, ahol fel lehet iratkozni a legfrissebb újdonságokra.

A németországi O2 az első olyan telekommunikációs cég, amely hivatalosan hirdeti a Samsung Galaxy S5 érkezését. A vállalat weboldalán létrehoztak egy olyan aloldalt, ahol a hírekre éhes rajongók fel tudnak iratkozni egy speciális hírlevélre. Bár maga a weboldal nem tesz említést az S5-ről szinte nyilvánvalóan ezt promótálják. Igaz a figyelemfelkeltő szöveg csak ennyi: “Samsung that can do more”.

Az illusztrációhoz használt kép viszont kifejezetten érdekes. Egy víz alatt lévő okostelefon látható. Kérdéses, hogy az O2 csak véletlenül vagy tudatosan használta-e, ezt a képet. Ugyanis a legfrissebb jelentések szerint a Samsung elsődleges tervei közt szerepel a por- és vízállóságot lehetővé tévő technológiai fejlesztések alkalmazása, amelyeket új, felsőkategóriás csúcsmobiljaiban kíván először bevezetni. A jelentés bár arról nem tesz említést, hogy e tulajdonságok a küszöbön álló Galaxy S5-ben is megtalálhatók lesznek, azonban ez akár bizonyíték is lehet.

Várhatóan a Samsung február 24-én, az MWC-n leplezi le a Galaxy S5-öt, mely a várakozások alapján megváltoztathatja az emberek hozzállását a Samsung termékek iránt. Hamarosan minden kiderül.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá