Egyre olcsóbb a Galaxy Gear – érkezik az utód?

0 2,198

Egy héttel az MWC előtt jelentős árkedvezménnyel csökkentette a Galaxy Gear okosórák árát az egyik legnagyobb amerikai üzletlánc, valamint az AT&T mobilszolgáltató is.

Újabb jelek engednek arra következtetni, hogy nemcsak kizárólag a Galaxy S5 miatt lesz érdemes figyelemmel kísérni a Samsung egy hét múlva esedékes barcelonai bemutatóját. A Best Buy nevű amerikai üzletlánc az eredetileg 300 dollárt kóstáló órát, most jelentős kedvezménnyel, fél áron, 150 dollárért kínálja. Mérsékelte ugyan, bár közel sem ekkora akciót hirdetett az amerikai mobilpiac legnagyobb szereplője az AT&T is, aki 100 dollárnyi kedvezményt ad a Galaxy Gear árából, ha valaki most vásárol új Samsung mobilt.

Az árkedvezmény feltehetően az új okosóra érkezésével lehet összefüggésben – állítja legalábbis a 9to5Google -, amit szerintük a február 24-én kezdődő barcelonai mobilshow keretében mutathat majd be a Samsung.

A gyártó első generációs androidos kiegészítője tavaly szeptemberben jelent meg világszerte, igen magas, mintegy 300 dolláros áron. A Galaxy Gearből eddig kevesebb, mint egymillió talált gazdára.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá