Négymagos processzorral érkezik a Samsung Galaxy Mega Plus

0 1,297

Egy friss kínai jelentés szerint a Samsung rövidesen bemutathatja a Samsung Galaxy Mega Plus mobilkészülékét. A telefon kívülről egy az egyben a már piacon lévő Samsung Galaxy Mega 5.8-ra fog hasonlítani, sőt a belső felépítése is teljesen ugyanaz lesz.

Egy fontos különbséget változtat meg csupán a Samsung, méghozzá a beépített processzor típusát. A Galaxy Mega 5.8-ban egy mindössze kétmagos 1,4 gigahertzes teljesít szolgálatot, az új Samsung Galaxy Mega Plus viszont már egy négymagos, 1,2 gigahertzes központi magot fog kapni.

Természetesen az 5,8″-es kijelző megmarad, ahogy annak felbontása is változatlanul 540×960 (qHD) lesz, ami így 190 ppi pixelsűrűséget eredményez. A másfél gigabájt beépített memória mellé összesen 8 GB-nyi háttértárra számíthatunk, melyet természetesen akár 64GB-os microSD kártyával is bővíthetünk. A hátoldali kamera is változatlanul 8MPx-es marad, ahogy az akkumulátor is 2600 mAh lesz.

Azt egyelőre még nem tudni, hogy a Samsung csak a kínai piac számára teszi-e elérhetővé a készüléket, az viszont biztos, hogy Android 4.2.2-es operációs rendszerrel fogják szállítani.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá