Az amerikai T-Mobile már ismeri a Galaxy S5 készüléket

0 1,345

A Samsung következő generációs zászlóshajója, a Galaxy S5 várhatóan a február végén Barcelonában megrendezésre kerülő MWC keretében fog majd bemutatkozni. Jól lehet ettől függetlenül a Samsung már megküldte a szolgáltatóknak a tesztpéldányokat, hogy azok forgalomba kerülése után minden szolgáltatás működőképes is lehessen.

Mint a Galaxy S4, úgy az S5 mobilkészülék esetében is több fajta változatot fog majd piacra dobni a Samsung. A most leleplezésre került SM-G900T modellszámú eszköz a T-Mobile USA számára készül, az SM-G900A és az SM-900P pedig a szintén amerikai AT&T és Sprint mobilszolgáltatóknak.

A legnagyobb meglepetésre az eddig pletykált 2560×1440 pixelfelbontású kijelző nem lesz megtalálható a Galaxy S5 tulajdonságai között. A megjelenítő csupán 1920×1080 felbontású Full HD lesz, természetesen a legjobb Super AMOLED panelekből.

Az információ a Samsungmobile.com oldalán található meg, a szemfülesek a User Agent profilok között szúrták ki, mely megtekinthető ezen a linken keresztül.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá