Sejtelmes kép jelent meg a Samsung titkos rendezvényéről

A sajtó és a szakma szerencsés képviselői kb. egy hete titokzatos meghívót kaptak az “Unpacked 2014″ nevű eseményre, ahol valami nagy újdonság kerül leleplezésre. A Samsung ma tett közzé egy sejtelmes képet hivatalos Twitter oldalán az eseménnyel kapcsolatban.  A legtöbben biztosra veszik, hogy a Samsung Galaxy S5 csúcstelefon mutatkozik be a aznap világnak.

A most megjelent kép (lent) is megerősítheti azokat, akik az S5 érkezésére számítanak február 24-én. Beszédes ikonok próbálnak rávezetni minket a termékjellemzőkre: a sebesség például utalhat az Exynos processzorra, a „kültér” talán azt jelenti, hogy csepp- és porálló lesz a telefon, a többi ikon pedig egy teljesen új grafikus felületről árulkodik.

unpacked-5

Érdemes lehet viszont eljátszani a gondolattal, mi van, ha mindez nem is a Galaxy S5-re utal. Sőt, talán nem is egy eszközre, hanem egy szoftverre vonatkozik. Az okostelefon piac egyik legizgalmasabb újdonsága minden bizonnyal a Tizen nevű operációs rendszer érkezése lesz, amivel a Samsung az Androidot szeretné leváltani a jövőben. Korábban ezen a videón már láthattuk a Tizent használat közben és valljuk be, az ikonkészlet meglehetősen hasonlít a most megjelent kép ikonjaihoz.

Mindenképp fontos eseménynek lehetünk szemtanúi február 24-én, akár a Tizen, akár a Galaxy S5 lesz a nap főszereplője. Természetesen mindenről első kézből tájékoztatunk majd titeket it az SWorld oldalán.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá