Flappy Bird – Videón a végigjátszás, így is kiakaszthatod…

0 1,478

Az elmúlt pár nap a játékosok körében szerte a világon a Flappy Bird alkalmazásról szólt. Dong Nguyen alig három nap alatt készítette el azt az alkalmazást, mely Androidos és iOS eszközökre is egyaránt ingyenesen letölthető volt. Nem volt benne mikrotranzakció sem, így valóban teljesen ingyenesen játszhattunk a Super Mario-ból kölcsönzött grafikával ellátott játékban.

Csupán hirdetések voltak az appban, így a közösségi média nagyon hamar fel is kapta a programot. Az elmúlt napokban több százezren le is töltötték azt. Így történhetett, hogy a fejlesztő naponta több, mint 11 millió forintnak megfelelő összeghez jutott.

A fejlesztő azonban tegnapelőtt közölte, hogy mind az App Store mind pedig a Google Play áruházból eltávolítja az alkalmazást, mivel sorozatos támadások érik a játék miatt őt. Dong Nguyen Twitter profilján számolt be arról, hogy megszünteti a játék letöltésének lehetőségét. Azóta a Flappy Bird már el is tűnt mindkét elektronikus áruházból.

Természetesen aki letöltötte az még játszhat vele, így azoknak akik rendelkeznek vele az alábbi videóval tudunk kicsi segítséget nyújtani, hogyan is lehet a legkönnyebben kiakasztani ezt az amúgy is rettentően egyszerű és éppen ezért erősen frusztráló játékot…

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá