Ma tölthető le utoljára a Flappy Bird

0 3,449

Az alkalmazásboltok alighanem legidegesítőbb és legsikeresebb darabjaként leírható Flappy Birdöt, ma végleg eltávolítja annak készítője.

Ismeretlen okok miatt távolítja el az alkalmazásboltok rövid idő alatt hatalmas sikert arató játékát, a Flappy Birdöt fejlesztő Dong Nguyen. Az alkalmazás bár már 2013-ban elkészült, az igazi sikert ugyanakkor csupán néhány napja hozta meg. A faék egyszerűségűnek tűnő játékot egyre többen, minden nap körülbelül 2-3 millióan töltik le, ami bevételből naponta háromszor annyit, nagyjából 11 millió forintnak megfelelő dollárt termel fejlesztőjének.

A Play Store-ból és az Apple alkalmazásboltjából is ingyenesen letölthető Flappy Bird lényege, hogy a kis madarat, az adott mobil eszköz képernyőjét böködve, minél messzebbre juttassuk. A feladat bár könnyűnek tűnik, néhány perc elteltével azonban a nemi szervekre vonatkozó összes szinonimát is jó eséllyel kimerítjük.

A játék népszerűségének miértje leginkább az „annyira rossz, hogy már szinte jó” mondattal írható le, révén, hogy az alkalmazás nagyjából a Mario szintű grafikai megoldást hozza el mobil eszközünkre.

[app]com.dotgears.flappybird[/app]

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá