Steve Wozniak: az Apple-nek androidos telefont (is) kellene gyártania

0 1,174

Bár a cupertinoi vállalat társalapítója szerint két arénában játszhatnának egyszerre, stratégiailag nem volna túlságosan bölcs lépés.

Az Apple társalapítójáról szinte köztudott, hogy egy nagyobb médiaszereplés alkalmával hajmeresztő teóriákkal sem szégyell előállni, legutóbbi kijelentése azonban mindenkit meglepett. A Wired magazinnak adott interjúja során, Steve Wozniak azt nyilatkozta, az Apple-nek androidos okostelefonokat is gyártania kellene. Wozniak kijelentését azzal indokolta, hogy az Apple két arénában válhatna egyszerre piacvezető játékossá, a lépés ráadásul – Wozniak elmélete szerint – némi bevétel növekedéshez juttathatná a vállalatot.

„Nincs semmi akadálya annak, hogy az Apple az Android uralta piacra is betörjön. […] Két arénában játszhatnánk egyszerre” – nyilatkozta.

Bár Wozniak elméletének kivitelezése technikailag nem jelentene gondot az Apple-nek, ugyanakkor túl sok értelme sem volna. Arról nem is beszélve, hogy a legfőbb riválisként számon tartott Android mellett, nem igazán lenne bölcs lépés az Apple saját mobil operációs rendszerét csatába küldeni.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá