Átszerkeszthetők a Facebookos szülinapi videók

0 1,416

Többen hiányolták a Facebook-videójuk szerkesztésére alkalmas funkciót. Itt a jó hír: a közösségi oldal nemrég ezt is pótolta.

Személyre szabott kisfilmmel kedveskedett 10. születésnapja alkalmából minden felhasználónak a Facebook. A „Lookback”, azaz visszatekintő, a Facebookra feltöltött tartalmainkból, megosztásainkból válogatva idézi fel az elmúlt évek során, a közösségi oldalon megélt pillanatainkat.

Az alig egyperces klipben a legtöbb lájkot kapott képeink és egyéb állapotmegosztásaink is felbukkannak, többen azonban mégis hibának rótták fel azt, hogy a Facebook semmilyen lehetőséget nem biztosított a számunkra kevésbé tetsző (vagy netalántán fontosnak tartott) tartalmak megváltoztatására. A problémát szerencsére hamar orvosolták, így pedig már teljes egészében átszerkeszthetővé vált a Facebooktól kapott szülinapi kisfilmünk.

Az újonnan bevezetett szerkesztés/edit funkciót erre a linkre kattintva, az új oldal jobb sarkában érhetjük el. A művelet rendkívül egyszerű: csak ki kell választanunk a három különböző kategória által felkínáltak közül a számunkra tetszőlegeseket (ekkor egy kék körben lévő fehér pipa jelenik meg). Mentésre nincs szükség, az ezután megosztott filmben már a kiválasztott tartalmak fognak megjelenni.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá