A Swarovski exkluzív Samsung Galaxy Note 3 hátlapot készített

0 2,501

A Samsung nemrég bejelentette, hogy együttműködik a Swarovskival, a világ vezető kristály és ékszer márkájával a Mercedes-Benz Fashion Week FW14 alatt. A február 6 és 13 között New York-ban megrendezett divatmustrára egyedi és exkluzív Samsung Galaxy Lounge-ot hoztak létre, ahol megtekinthetőek a lenyűgöző, limitált kiadásban megjelenő Swarowski kristályokkal kirakott Galaxy Note 3 tokok.

A Samsung és a Swarovski együttműködése lehetővé tette, hogy a divat és a technológia keveredjen. A Swarovskival együtt ünnepeljük a kreativitást, a speciálisan kialakított Backstage-szobát, illetve a limitált hátlapot. A kristályokkal borított védő ugyanis elüvőlő, s még jobban hozzáad ahhoz, hogy a gyönyörűen kialakított Galaxy Note 3 must-have eszköz legyen a MBFW-n – nyilatkozta Young Hee Lee, a Samsung alelnöke.

A Samsung és a Swarovski azonban nem állt meg ennyinél: létrehoztak egy speciális Galaxy Note 3 csomagot, mely tavasszal kerülhet a boltok polcaira.  A három színben kapható tokon kívül egy karkötőt is lehet választani, természetesen olyat, hogy passzoljon a védőhöz. A speciális pakk csupán a New York-i Swarovski üzletben lesz megvásárolható várhatóan 299 dolláros, azaz nagyjából 66 ezer forintos áron.

note3pakk

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá