Ingyen Lumiát ad a Microsoft a Samsung Galaxy S2-ért cserébe

0 2,572

A Microsoft nemrég ismét egy hatalmas gerilla kampányba kezdett az USA-ban. Mindössze egy hete még 250 dolláros kupont kínált azoknak a felhasználóknak, akik leadják használt mobilkészülékeiket vagy táblagépüket. Természetesen a kuponokkal új Microsoft eszközöket vásárolhattak.

Egy pár napja életbe lépett új akció szerint pedig a Microsoft ingyen Nokia Lumia 1020 vagy Nokia Lumia 1520-as mobilkészüléket ad minden olyan vásárlónak, akik leadják az iPhone 4, iPhone 4S vagy akár Samsung Galaxy S2-es típusú készülékeiket.

Az akció az amerikai AT&T mobilszolgáltatónál érhető el és azokra az új vagy meglévő ügyfelekre vonatkozik, akik hajlandóak újabb 2 éves hűségszerződést vállalni a szerződésükre. Sokak számára a Lumia 1020-as készülék a 41 megapixeles kamerával meggyőző érv lehet a Windows alapú mobilkészülékek kipróbálására, de kíváncsiak lennénk mindenesetre, hogy vajon a Microsoftnak megéri-e majd mindezen akció, hiszen a Galaxy S2-es készülék még mindig egy nagyon szerethető mobiltelefon.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá