A Samsung kérésére letakarhatják az Apple logókat az olimpián

0 876

Mint már többször hírt adtunk róla, az idei – Oroszországban, Szocsiban megrendezésre kerülő – téli olimpia egyik hivatalos médiatámogatója a Samsung. A dél-korei technológiai óriás az eseményen résztvevő minden sportoló számára egy Samsung Galaxy Note 3 készüléket is biztosít.

“A Samsung hiszi, hogy az olimpia nagyszerű dolgokra ösztönzi az embereket. A „Samsung Smart olimpiai játékok” kampányunk célja, hogy összehozzuk és inspiráljuk a sportrajongó közösséget azáltal, hogy együtt szurkolhatnak a sportolóknak egy izgalmas és interaktív alkalmazáson keresztül. Így bárki megtapasztalhatja a 2014-es szocsi olimpia izgalmát, a város szépségét, függetlenül attól, hogy hol él a világban” – mondta Young Hee Lee, a Samsung Electronics Mobil marketing üzletágának ügyvezető alelnöke.

“A Samsunggal való együttműködésünknek köszönhetően lehetőséget kaptunk arra, hogy az olimpiát a digitális világ szerves részévé tegyük, és világszerte még inkább bevonjuk az embereket az olimpia élményébe” – mondta Timo Lumme, a NOB marketingigazgatója.

Az országok csapatai és a sportolók mindenesetre már megérkeztek a helyszínre, ahol meg is kapták a különböző szponzorok ajándékcsomagjait. A svájci csapat azonban felhívta a figyelmet arra, hogy a Samsungnak kikötései is vannak a Galaxy S3 használatával kapcsolatban. A Samsung általi leírás egyik kikötése alapján ugyanis nem kívánnak iPhone készülékeket látni a sportolók kezében a pénteki megnyitó ünnepségen.

Természetesen nem tiltják és nem is tilthatják meg más készülékek használatát a sportolóknak, de ebben az esetben a vizuális elemeket, melyekből egyértelműen azonosítható lenne a másik mobilkészülék típusa, le kellene takarják. Így az iPhone készülék hátlapján lévő Apple logót és az iPhone feliratot is le kell ragasztaniuk majd az olimpikonoknak.

A Samsung mivel dollármilliókat költött a múlt évben és költ ez évben is arra, hogy a márkáját népszerűsítse, így érthető a vállalat aggodalma.

Szabó Milán Gábor sífutó, a magyar olimpiai csapat tagja Facebook oldalán meg is osztotta a képet, mely arról tanúskodik, hogy a magyar csapat tagjai is megkapták a Samsungtól a telefonokat. Ráadásul minden ország sportolója külön-külön a saját hazájának lobogójával díszített hátlapot is kapott a Galaxy Note 3 készülékhez.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá