Így böngészhetünk kényelmesen több százezer apróhirdetés között

1 1,670

Regisztráció és mindenféle extra kattintgatás nélkül tehetünk közzé, illetve böngészhetünk több százezer apróhirdetés között a Jófogás ingyenesen letölthető mobilalkalmazásának segítségével.

Az apróhirdetésekkel teli oldalakat (szerencsére) már nem csak web böngészőnkből, hanem az erre a célra külön fejlesztett mobilalkalmazással is könnyedén megtekinthetjük. Hasonló megoldást nyújt a Jófogás nemrég megjelent mobilapplikációja is, amellyel az online piactér több százezres kínálata között böngészhetünk.

Az androidos, valamint az Apple-ös mobil eszközökre is ingyenesen letölthető Jófogás app segítségével, könnyen és biztonságosan hirdethetjük meg eladásra szánt termékeinket, szolgáltatásainkat. A hirdetések megosztása a fejlesztők ígéretei szerint teljesen biztonságos, a procedúra ráadásul mindenféle regisztráció és fárasztó kattintgatás nélkül elvégezhető: csak válasszuk ki a régiót, majd a megfelelő kategóriát és írjuk le az eladni szándékozott termék legfontosabb jellemzőit.

A Jófogás.hu okostelefonokra és táblagépekre is letölthető alkalmazásának használatához legalább 2.2-es verziójú Androidot futtató készülékre van szükség.

[app]com.schibsted.iberica.jofogas[/app]

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

Szólj hozzá