Elindult a Pebble alkalmazásboltja – hamarosan Androidon is

0 577

Az Apple mobil eszközeit használók számára már végleges változatban, míg az androidosoknak egyelőre csak béta verzióban érhető el a Pebble alkalmazásboltja.

Az előzetes terveknek megfelelően hétfőn hivatalosan is elindította iOS felületű alkalmazásboltját a Pebble. Az első igazán sikeres okosóra mögött álló fejlesztőcég túlságosan nem lőtt mellé, amikor azt ígérte, több száz alkalmazás áll majd a felhasználók rendelkezésére. A hivatalosan február 3-a óta elérhető iTunes felületen nagyjából 1000 letölthető applikáció és legalább ugyanennyi egyedi kinézet várja a Pebble-tulajdosonokat.

A cég közleménye szerint a Play Store felületű változat hamarosan a Google operációs rendszerét használók számára is megnyitja kapuit. (Az androidosaknak készülő alkalmazásbolt béta változata már ezen a linken elérhető.)

Az okosórák az elkövetkezendő évek alighanem legnagyobb slágerének ígérkeznek, nem csoda, hogy számos gyártó igyekszik saját fejlesztésű termékével jelentős piaci részesedéshez jutni. Samsung fronton pedig úgy tűnik egyáltalán nem fogunk unatkozni, az a hír járja ugyanis, hogy a gyártó már gőzerővel készíti vadonatúj Galaxy Gear-jét.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá