Sejtelmes meghívó a Samsungtól: érkezőben a Galaxy S5?

1 941

Február 24-ére szóló meghívót küldött ki a sajtómunkatársainak a Samsung. A dátum az év egyik legfontosabb mobilos eseményének nyitónapja.

A Samsung világában otthonosan mozgók számára valószínűleg ismerősen cseng az Unpacked angol szó. Nem véletlenül: a gyártó jellemzően így nevezi fontosabb termékbemutatóit, legújabb fejlesztései ugyanis itt kerülnek leleplezésre. (Tavaly a Galaxy S4-et is szintén egy Unpacked esemény kapcsán láthatta először a nagyközönség.)

Most is éppen egy ilyen eseményre invitálja a sajtómunkatársait a dél-koreai óriás, a helyszín pedig nem más, mint az idei év egyik legfontosabb mobilokkal kapcsolatos seregszemléje, a barcelonai Mobil World Congress. Az aktuális meghívón szereplő Unpacked felirat mellett ezúttal szembeötlő lehet az 5-ös jelzés, ami már feltehetően az új, küszöbönálló csúcsmobillal, a Galaxy S5-el hozható összefüggésbe.

A Verge megkeresésére a Samsung egyik szóvivője csupán annyit közölt, egyelőre nem hajlandók elárulni mit jelent a meghívó sarkában látható szám.

A Galaxy S5 hivatalos leleplezésére úgy tűnik tehát már nem kell sokat várnunk, néhány héten belül minden részletre fény derül.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

Szólj hozzá