Végre: átalakul az S Voice

0 1,358

A megújult külső mellett néhány új funkcióval is bővül a Samsung S Voice névre hallgató intelligens személyi asszisztense.

Amikor az Apple bemutatta Siri névre hallgató tudásnavigátorát, csak idő kérdése volt, mikor rukkolnak elő a vetélytársak hasonló megoldással. A Samsung elsők között volt, aki erre a területre merészkedett saját, S Voice intelligens asszisztensével, noha valljuk be, ez inkább csak egy válaszlépés volt az Apple-féle megoldásra, – semmint egy teljesen kiforrott szolgáltatás – így bőven akadt még rajta tennivaló.

Az S Voice időközben persze sokat „okosodott”, most ráadásul úgy tűnik, a gyártó küszöbön álló flagship telefonjával egyúttal alaposan ráncba szedné a szolgáltatást is.

A Sammobile megbízható forrásaira hivatkozva azt írja, az S Voice nem csak külsőben, hanem az általa kínált funkciókban is megújul, de hogy pontosan milyen újdonságokra számíthatunk, egyelőre nem tudni. Az oldal szerint a leleplezésre ugyanakkor túl sokat már nem kell várnunk, a szoftveres fícsörrel kapcsolatos fejlesztésekről feltehetően az új Galaxy S5 bemutatásakor fog szót ejteni a gyártó.

Az új S Voice

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá