Hírlevélben küldték ki az iPhone 6 és a Samsung Galaxy S5 termékjellemzőit

0 3,651

Hírlevélben küldte meg az iPhone 6 és a Samsung Galaxy S5 várható termékjellemzőit ügyfeleinek egy koreai értékpapírcég. A KDB Daewoo Securities jelentése szerint az iPhone 6 két méretben fog érkezni, 4, 7-4, 8 és 5, 5 colos változatban. Mindehhez 1080 x 1920, illetve 1980 x 2272 pixeles felbontás tartozik. A kijelző üvege is változik, indium gallium cink-oxid ( IGZO ) lesz a jelenleg alkalmazott alacsony hőmérsékletű poliszilícium ( LTPS ) helyett.

A motorháztető alatt egy 64 bites A8 processzor bújik meg 2 Gb RAM társaságában. Megkönnyebbülést nyújthat a felhasználóknak, hogy immár 128 GB belső memóriával gazdálkodhatnak majd. Marad viszont a 8 MP-es hátsó kamera, ez csalódást keltő lenne, miközben már 20 MP feletti készülékek is vannak a piacon. Csodálkozásra adna okot a levélben szereplő iOS 7,2 is, mert a WWDC-n szinte biztosan bemutatják az Apple operációs rendszerének 8-as számú verzióját.

Ami a Samsung Galaxy S5-öt illeti, a hírek 5,2” méretű, 1440 x2560-as Super AMOLED képernyőről szólnak, 560 ppi pixelsűrűséggel, ami igen meggyőzően hangzik. Architektúrája vetélytársához hasonlóan 64 bites, a processzor pedig egy nyolcmagos Exynos 6. Az értékpapír kereskedő vállalat szerint a Samsung RAM téren is rákínál az Apple-re, és 3Gb-ot ad felhasználóinak. Várhatóan a dél-koreaiak sem fukarkodnak a tárhellyel és akár 128 Gb is rendelkezésre állhat. Kamerája hátul 16 MP, míg a shooter 3.2MP. Android KitKat lesz a fedélzeten, ezt szinte biztosra merjük mondani. Amennyiben a fentiek igaznak bizonyulnak, úgy az S5 jelentős lépéselőnybe kerül az Apple telefonjával szemben.

Az alábbi képek az említett hírlevélből származnak. Természetesen mindezt fenntartásokkal érdemes kezelni, az információkat egyik fél sem erősítette meg hivatalosan.

ip6

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá