Kigyulladt az iPhone, kórházba került egy diáklány: ez maradt a telefonból

0 2,465

Másodfokú égési sérülésekkel került kórházba egy középiskolás lány, miután zsebében kigyulladt egy iPhone 5c típusú telefon. A Maine állambeli Kennebunkban épp francia órához készülődött a 14 éves diáklány, mikor furcsa recsegésre lett figyelmes barátaival, ami a zsebében lévő Apple telefonból jött. Rögtön észlelte a bajt, hiszen azonnal gomolygó füst vette körül. Ettől pánikba esett és a földre vetette magát, így próbálva meg eloltani a lángra lobbant készüléket.

A földön való forgolódás közben a telefon szerencsére kiesett a zsebéből, de nadrágja továbbra is égett. Osztálytársai és tanára segítettek neki levenni a lángoló ruhadarabot, majd a szemmel láthatóan súlyosan sérült lábat egy törölközőbe csavarták, míg a mentők a helyszínre érkeztek. A hírt az iskola tanárai és a kórházi dolgozók is megerősítették.

Az olcsóbb változatú iPhone készülék felgyulladását valószínűleg a lítium ionos akkumulátor zárlata okozta. Nem ez az első alkalom, amikor egy Apple telefon lángra kapott egy felhasználó zsebében. Feltételezhetően nincs szó tömeges jelenségről, ettől még aggasztó, hogy ilyen megtörténhet. Az Apple egyelőre nem nyilatkozott.

5cfire1

K3kaCnA

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá