Újabb titkos részletek szivárogtak ki az első windowsos Samsung telefonról

3 2,148

Ahogy már korábban is beszámoltunk róla, a Samsung első Windows operációs rendszerrel érkező okostelefonja az SM- W750V lehet. A Samsung honlapján akkor közzé tett UA profilból már megtudhattuk a felbontást: 1920 x 1080 pixel várható. A képernyő méretét illetően azonban nem voltak információk.

A legfrissebb hírek szerint windowsos Samsung 4, 3 colos kijelzőt kap, úgy tűnik több gyártó is megpróbál kissé visszaugrani az időben és az 5” feletti tartomány helyett a kézre jobban eső modellek kerülnek előtérbe. Az AdDuplex információját azonban hivatalosan még nem erősítették meg, Az adatokat egyébként a Verizon hálózatának tesztlapján fedezték fel, ami arra enged következtetni, hogy a készülék akár a közeljövőben debütálhat az észak-amerikai piacon.

Ha igaz a híresztelés, akkor a Verizonnál két windowsos okostelefon fog versengeni egymással, hamarosan érkezik ugyanis a Nokia Lumia Icon 929, szintén 1080p felbontással, 5 colos kijelzővel, négymagos Snapdragon 800 processzorral (2,2 Ghz) és 20 megapixeles Nokia PureView hátsó kamerával. A felhasználók így eldönthetik, hogy a Nokia vagy a Samsung Windows rendszerrel felvértezett telefonját preferálják-e.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 hozzászólás

 1. Ezt a szar cikket.

  Windows Phone az oprendszer, nem Windows
  A Samsung kinálatában már szerepel és szerepelt is Windows Phone telefon. Pl A Samsung Omnia 7, Ativ S.

 2. Na végre a Samu is kihoz egy WP telefont. Ideje volt már, nem csak androidról szól az élet. Röviden csak annyit mondhatnék, jó reggelt kívánok és örvendek a hírnek.

Szólj hozzá