Ilyet is lehet okostelefonnal: 10 gyönyörű rajz, amit Galaxy-val készítettek

0 5,890

Nem a Samsung volt az első, aki az „okostoll” koncepcióval próbálta meglágyítani a felhasználók szívét, de kétségtelenül ők terjesztették el az androidosok széles rétegeiben ezt a megoldást. A történet még 2011-ben kezdődött, az akkor szokatlanul nagynak számító 5, 3 colos  Galaxy Note phablettel. A Samsung azóta is bízik a Note-sorozatban és az impozáns hardverekhez egészen egyedi szoftvert társított. A ceruza és az Android nagyon jól egészítik ki egymást, a széria talán az izgalmas szoftvertől vált ilyen ellenállhatatlanná.

A nagy kijelző és a pontos ceruza kiváló lehetőséget nyújt rajzolásra is, az új paneleknek köszönhetően pedig még tovább fokozódik ez a tulajdonság. 10 vázlat az ékes bizonyítéka, hogy egy Galaxy Note is elegendő látványos és kreatív munkák megalkotására, csupán egy kis tehetségre és kitartásra van szükség.

Az alábbi vázlatok különböző felhasználók más-más stílusát tükrözik. Mindez azt bizonyítja, hogy a technológia a művészetek számára is jótékony hatású lehet, inspirációt adhat. Gondoltad volna, hogy egy Galaxy Note ilyen szép rajzok megalkotására is alkalmas lehet?

1

2

3

4

8

7

6

10

9

5

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá