Újabb részletek derültek ki a Galaxy S5-ről

0 2,423

Ez a hét sem telhet el állítólagos Galaxy S5 hírek nélkül, melyről újabb meglepő részletek derültek ki, ráadásul nem is akárkitől.

A névtelen forrásoktól származó hírek esetén általában csak legyintünk, majd hozzátesszük, „ugyan már, előbb hiszem, ha látom”. Vannak azonban egészen kivételes esetek is, mint például amikor az egyik legnagyobb kiszivárogtatóként ismert oldal tesz közzé információkat.

Az @evleaks név valószínűleg nem ismeretlen a mobil-hírek világában jártasak számára, az oldal ugyanis az esetek döntő többségében hiteles információkat oszt meg egy-egy küszöbön álló termékkel kapcsolatban. Most sincs másképp, újabb részletek derültek ki a Galaxy S5-ről.

Az oldal által megosztott képeken két érdekes sor olvasható ki, nevezetesen a “FingerprintService.apk” és a “3DTourViewer_WQHD_K.apk.” szövegek. Nyelvészprofesszornak sem kell lennünk, hogy az első kódsorból rájöjjünk, itt bizony az ujjlenyomat-olvasót említik, míg a másik esetében már némi utánajárás szükséges.  A WQHD rövidítés (vagy 2K) egészen pontosan egy 2560 x 1440 pixel felbontású, a FullHD-nál lényegesen jobb képminőséget prezentáló megjelenítőt takar. Ezen információk után viszonylag kikövetkeztethető, hogy a Samsung hamarosan bemutatkozó flagship telefonjában mindkét újdonsággal jó eséllyel találkozhatunk majd.

A KGI ismert elemzője ugyanakkor biztosra veszi, hogy a Samsung két telefont fog bemutatni, ráadásul mindkettőben lesz ujjlenyomat-olvasó.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá