Fekete kiadásban is érkezik a Galaxy S4 és S4 Mini

0 1,533

Heteken belül érkezik a Galaxy S5, a Samsung ennek ellenére újabb és újabb S4 kiadásokkal lep meg bennünket. Nem sokkal ezelőtt mutatták be a csúcsmodell La Fleur változatát, ami elsősorban a nők szívét hivatott meglágyítani. Most egy férfias modell látott napvilágot, fekete változatban is polcokra kerül a Galaxy S4 és az S4 Mini.

A friss érkezők nem csak színükben különböznek elődjüktől, megkapták a Galaxy Note 3-nál használt bőrborítású hátlapot is. A hardverek az S4 I9505 kiadásával egyeznek meg, Qualcomm Snapdragon 600 processzor hajtja (1.9 GHz quad-core Krait 300 CPU és egy Adreno 320 GPU). Többi építőeleme nem más, mint minden S4 esetén, 5 colos Full HD kijelző, 16 Gb tárhely, 2 Gb RAM, 13 megapixeles kamera, WiFi, LTE és Bluetooth kerül bele. A szoftver Android Jelly Bean lesz.

A Mini esetén 4.3-inch qHD kijelzőről, 1.7 GHz dual-core Snapdragon 400-ról, 1.5 GB RAM-ról, 8 GB belső tárhelyről és 8 MP kameráról szólnak a hírek, ami pontosan ugyanaz, mint a Mini normál változatában. A fekete színű készülékek először Oroszországban lesznek kaphatók, 660 dolláros áron, a Mini pedig 200 dollárral lesz olcsóbb.

S4-black-edition

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
"Posztmodernül rávakuzok a Napra". Persze csak Samsung optikával!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá