Hamarosan a Foursquaren keresztül rendelhetünk ebédet

0 648

A két legnagyobb amerikai szállítási vállalat egyesítette erőit a Foursquare-rel, így rövidesen közvetlenül az alkalmazás felületéről is leadhatjuk rendelésünket a kívánt éttermi menüre.

Partnerségre lépett a Foursquare a GrubHub és a Seamless amerikai szállító cégekkel, melynek eredményeként hamarosan több ezer étterem kínálatából válogatva adhatunk le rendelést, ráadásul még a kagylót sem kell felemelnünk – jelentette be csütörtökön a vállalat.

A Fourquare új funkciója akkor lép működésbe, ha a felhasználó az akcióban résztvevő vendéglátóhely oldalát böngészi, de lehetőség van akár konkrét keresésre is. Például ha pizzát ennénk, a Foursquare felületén csupán a szükséges kulcsszavakat kell megadni, az alkalmazás ezután rögvest kilistázza a találatokat.  Az étteremre vonatkozó információk alatt az „Order Delivery” ikont megérintve adhatjuk le rendelésünket, ami ingyenes, a házhozszállításért ugyanakkor fizetni kell.

A cég szóvivője szerint a kezdeményezés – kísérleti jelleggel – több mint 20 ezer étteremmel együttműködve indul majd, egyelőre kizárólag az Egyesült Államok területén. A szállítással kapcsolatos részletekről többet nem árultak el, azt viszont igen, hogy ha beválik, nincs kizárva, hogy terjeszkedni fognak.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá