Végigkíséri életünket az új közösségi alkalmazás

0 729

Exkluzív információkhoz jutott a Sammobile egy merőben új közösségi alkalmazásról. A hivatalos képernyőfelvételeket egy SM- G900H típusú eszközzel készítették, jelenleg még nem tudjuk biztosra mondani, hogy ez a Galaxy S5. Könnyen elképzelhető, hogy a Samsung fejlesztésű „Life Times” a közösségi platformok új korszakát hozza el.

Tulajdonképpen egy virtuális naplóról van szó, amely végigkísér mindennapjaink egyes állomásain. Adatokat gyűjt össze más alkalmazásoktól, így egyetlen felhasználói felületen láthatjuk életünk legfontosabb mozzanatait. Nem csak híváslistánk, üzenetink, fotóink alapján nézhetjük majd vissza időrendben a velünk történteket. Információkat láthatunk más közösségi oldalakon zajló eseményekről is, mint pl. Facebook, Foursquare, Linkedin, Instagram, Google+.

Aki ismeri a Samsung Story Album nevű appot, annak ez nem tűnik újdonságnak, hasonló elven működik. Viszont számos új funkcióval gazdagodott, hogy fokozza a felhasználói élményt. Jelenleg az sem biztos, hogy ez a Story Album utódja vagy egy külön alkalmazás lesz-e. Mindenesetre jól néz ki, szemmel láthatóan követi a Google által 4.4 KitKat rendszerre megfogalmazott dizájntervezési szabályokat. A Samsung Galaxy S5 már vélhetően Life Times-szal a fedélzetén érkezik meg 1-2 hónapon belül.

SamMobile-Samsung-Life-Times-2-261x465 SamMobile-Samsung-Life-Times-1-261x465

SamMobile-Samsung-Life-Times-4-261x465 SamMobile-Samsung-Life-Times-3-261x465

StoryAlbum_SplashScreen[0]

 

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá