Duolingo: tanuljunk angol nyelvet bárhol, bármikor, teljesen ingyen

0 2,983

Mindenféle trükközés és havidíj nélkül fejleszthetjük angol nyelvtudásunkat a Duolingo nagy sikerű, interaktív alkalmazásának segítségével, ráadásul még reklámot sem kell elviselnünk.

Nyelvtanulós alkalmazások széles skálájával találkozhatunk szinte mindennap, de a Duolingo nemrég magyarul is megjelent applikációja kiemelkedik ezek közül új, innovatív megoldásokat ötvöző tanulási módszereivel. Az androidos mobileszközök mellett iPhone-on, valamint hagyományos webfelületen keresztül is teljesen ingyen használható szoftver segítségével, játékos formában sajátíthatjuk el az angol nyelvet az alapoktól, egészen a középszintig. Nincs reklám vagy véletlen időközönként megjelenő ablak, csupán a lényeg, azaz a nyelvtanulás.

Az alkalmazás telepítése után egy rövid regisztrációs folyamaton kell átesnünk, amelyet felhasználónév megadása nélkül Facebook vagy Google+ fiókunkkal is elvégezhetünk, de lehetőségünk van email általi fiókkészítésre is. Az elkészült profiloldalunkon folyamatosan nyomon követhetjük eddig elért eredményeinket, pontjainkat, a teljesített leckéket, egy-egy újabb feladvány megkezdése előtt pedig fel frissíthetjük ismereteinket az előző napon tanultakkal.

A leckéket egyedül, vagy barátaink ellen verseny formájában is teljesíthetjük.

A Duolingo a hagyományos nyelvtanulási folyamatokat új, innovatív szintre emelő alkalmazása valóban páratlan a maga nemében, amit vétek lenne kihagyni. Vigyázat: addiktív.

Mi szóltunk.

[app]com.duolingo[/app]

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá