Fejlesztői rendezvényt tart a Samsung a februári MWC-n

0 700

A Samsung Electronics hivatalos blogján adta hírül, hogy fejlesztői rendezvény házigazdája lesz a Mobile World Congress keretein belül. A mobil iparág legjelentősebb kiállítása február 24 és 27 közt lesz Barcelonában. A Samsung külön eseménye az „App Planet” fantázianevű helyszínen lesz megtartva, ahol az alkalmazás-bizniszben érdekelt látogatók gyülekeznek majd. A vállalat egyébként nem először tartja ad otthont egy ilyen konferenciának, 2011 óta minden MWC-n vendégül látják a fejlesztőket egy szorosabb együttműködés érdekében.

Az idei téma mi más lehetne, mint a frissen kibocsátott SDK. Még érdekesebb lehet, hogy a vállalat állítólag továbbfejlesztette programozói csomagját, megismerhetjük a Samsung Mobile SDK, Samsung MultiScreen SDK, és a Samsung MultiScreen Gaming Platform megoldásokat. Persze nem csak száraz szakmázás, hanem sok érdekes program is része a Developers Day-nek.

Ilyen pl. a Samsung Smart App Challenge Galaxy S4 díjátadó gála, amit követően útnak is indul a 2014. évi verseny (feltételezhetően immár a Galaxy s5-re vonatkozóan). Egy izgalmasnak tűnő előadás keretében pedig a legújabb fejlesztési trendeket ismerhetik meg a résztvevők, amit 7000-nél is több fejlesztő bevonásával készített tanulmányra alapoz a VisionMobile. Az idei MWC hihetetlen mennyiségű meglepetést tartogat számunkra, sokan az okoseszközök új generációjának eljövetelére számítanak.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá