21 MPx-es kamerával érkezhet a Samsung Galaxy S5

0 1,248

Az alábbi pletyka bár tudjuk, hogy rendkívül különösnek hangzik, mégis írunk róla, hiszen megerősíteni látszik azt az elképzelést, hogy a hamarosan érkező Samsung Galaxy S5 mobiltelefon egy 21 megapixeles hátoldali kamerát fog kapni. Korábban 20 megapixelesről szóltak a hírek.

A Flipboardra nemrég felkerült egy kép, melyet egy állítólagos az USA-ban a Verizon mobilszolgáltató által forgalomba kerülő Galaxy S5 készülékkel fényképeztek. Bár a képen csak egy mutatóujj látható, amint az eltakarja a kamera lencséjét. Természetesen nem is a fényképen látható “mestermű” a lényeg, sokkal inkább a fényképből kinyert EXIF adatok.

Az EXIF infók alapján a képet egy Samsung SM-G900-V modellszámú telefonnal készítették, amely megerősíti a Samsung által csak SM-900 kódnéven futó készülék létezését. Az EXIF adatokba mélyebben elmerülve kiderült, hogy a kép felbontása 5312 x 2988 pixel, ami egy 16 megapixeles kamera felbontásának felelhet meg, de fontos, hogy mindez 16:9-es képarányban készült.

Abban az esetben pedig ha a Samsung Galaxy S5 készülék a 4:3-as képarányt is támogatni fogja, akkor a teljes felbontása a kamerának közel 21 megapixeles is lehet. A készülék egyébként várhatóan ez év elején, márciusban mutatkozhat majd be.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá