Remek újdonságokkal bővült az androidos Twitter

0 671

Újabb frissítést kapott a népszerű mikroblog-szolgáltatás androidos kliense, ám ezúttal főként a képek szerkesztésére alkalmas funkciókkal bővült a paletta.

Ismét hasznos funkciókkal egészítette ki a milliók által használt mobilos kliensének már meglévő repertoárját a Twitter. A hivatalosan hétfő óta elérhető frissítést első körben az androidos mobileszközökkel rendelkező felhasználók élvezhetik. A mikroblog-szolgáltatás mögött álló fejlesztői blogbejegyzés szerint az újabb változtatásokkal még egyszerűbbé és kényelmesebbé válik a képek Twitteren történő megosztása valamint szerkesztése. Utóbbi esetében a szolgáltatásba feltöltött fotókat ráadásul már forgathatjuk is a posztolás előtt.

A frissítés a friss tartalmak felfedezésére alkalmas új megjelenítési módot is hoz, amellyel az általunk követett csatornákhoz hasonló találatokat is kilistázza az alkalmazás, de immáron előtérbe kerülnek, és így még láthatóbbá válnak például a népszerű vagy ajánlott tweetek is. Szintén újdonság a hírek, a szórakozás és a sporttal kapcsolatos villámhír jellegű csiripek megjelenítése, ez azonban (egyelőre) csak az amerikai felhasználók számára érhető el.

A Twitter mellett a Facebook sem ül a babérjain, a közösségi oldal állítólag még idén teljesen új alkalmazások fejlesztésébe fog. Mint kiderült, a Facebook ahelyett, hogy újabb funkciókkal bővítené eddig megjelent alkalmazásait, inkább újakat fejleszt.

[app]com.twitter.android[/app]

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá