Videó a Samsung Galaxy S5-ről

0 4,749

Kevés olyan termék van az elektronikai piacon, amit ekkora várakozás előzne meg, mint a Galaxy S5-öt. Talán az iPhone képes hasonlóképp felizgatni a vásárlók fantáziáját, no meg a „gamerek” esetén bizonyos játékkonzolok érkezése, mint pl. az Xbox vagy a Playstation.

Az elmúlt hetekben pletyka pletyka hátán terjedt, ami hol a telefon megjelenését, hol annak erőforrásait firtatta, de számos találgatás látott már napvilágot a Samsung húzótermékének küllemét illetően is.

A Galaxy S5 népszerűsége nem véletlen, kétségtelenül olyan készülék várható, ami sok tekintetben a vetélytársak termékei előtt járhat majd. Sokan úgy vélik specifikációk terén nem is az iPhone lesz a legnagyobb ellenfél, az Apple ugyanis látványosan nem hajlandó –vagy nem tud- beszállni a processzormagok és pixelek versenyébe.

Erőforrásbéli alternatívát a jelentősebb gyártók közül talán a Sony tud majd felmutatni a Z2 megjelenésekor. Az viszont szinte bizonyos, hogy a 8 magos processzor és a 2k kijelző még sokáig verhetetlen marad.

Szépség és innovatív felhasználói felület, no meg egyedi vezérlési módok garantálják, hogy a Galaxy S5 már az okostelefonok legújabb generációjának első mérföldköve lehet. Ennek örömére a T3.com készített egy 3D koncepcióvideót az általuk elképzelt dizájnról, amit a cikk alatt tekinthettek meg. Ne felejtsétek el kommentben megírni véleményetek a T3 koncepciójáról!

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá