Februárban mutatja be a Samsung az Android rivális rendszert

4 5,112

A mobilpiaci szereplők között nagyon sokan úgy tartják, hogy a világ legtökéletesebb telefonját úgy lehetne megalkotni, ha a Samsung készülékek teste és az Apple termékek lelke egyesülne. Tehát egy S5 specifikációkkal rendelkező, de iOS alapú okostelefont hozna létre a két óriás. Mivel ez soha nem fog megvalósulni, – az Android pedig még mindig instabil – ezért a Samsung elkészítette a saját szoftverét, melyet hamarosan be is mutat.

Már a tavalyi év végén megjósoltuk, hogy a Samsung a Barcelonában megrendezésre kerülő MWC-n fogja leleplezni az első Tizen-nel rendelkező okostelefonját. Persze mint ahogyan ebben az iparágban semmi, itt sem maradhatott minden titokban, néhány képet korábban már nyilvánosságra hoztak. Akkor a sajtó és a rajongók vegyes érzelmekkel fogadták, de nagyon úgy tűnik, hogy azóta komolyan fejlődött.

A Tizen egyébként egy Linux alapú rendszer, s már nagyon régóta várják azt, hogy megjelenjen mobilkészülékeken is. Eddig ez különféle problémák miatt nem volt kivitelezhető, de a várakozásnak vége. A Samsung a hivatalos meghívón árulta el: végre prezentációképes lesz az Androidot leváltható szoftver.

A zártkörű sajtótájékoztató február 23-án lesz, egy nappal az MWC hivatalos indulása előtt. Nagyon reménykedünk benne, hogy a Samsung olyat alkotott, mely kompromisszumok nélkül elégíti ki a felhasználói igényeket. Szerinted a Tizen meg fogja állni a helyét a piacon?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

4 hozzászólás

  1. Ezt a baromságot pont a Samu 12 pont egy tucat szappantartó házra van szükség. Unalmas már,hogy minden honnan a Samu folyik. Minden téren egy hulladék. Bada ugye még rémlik ny ez is olyan lesz.

Szólj hozzá