Brutális erő és gyorsaság jellemzi a Galaxy Tab Pro tabletet (videóval)

1 2,665

A Samsung Galaxy Tab Pro nevű táblagépe ebben a hónapban debütált, méghozzá a las vegasi CES-en. Nem egyedül érkezett, rögtön hárman robbantak be a köztudatba. Egy 8,6, egy 10,1 és egy 12,2 colos verzió is beszállt a versenybe, igaz más-más súlycsoportban.

Közülük természetesen a legnagyobb testvér állt az érdeklődés középpontjában. Több mint 30 centis képátlója nem gyakori látvány a mobileszközök soraiban, más tabletekhez szokott szemnek rögtön feltűnik a hatalmas méret. A nagy kijelző azonban nem ment a képminőség kárára, köszönhető a 2560 x 1600-as felbontásnak, illetve a 4 milliónál is több pixelnek.

Belsejében egy 8 magos Exynos 5 Octa processzor csücsül, ami komoly erővel bír, ez a lenti videón is kiválóan érzékelhető. A 3 Gb RAM szintén csillagos ötöst érdemel, a 8 mp kamera viszont valamivel várakozáson aluli. Tény, hogy tabletekbe nem szokás bivaly fotómasinát integrálni, ettől függetlenül az okostelefonok közt már 20 megapixel feletti játékos is versenyez.

Más tekintetben viszont nem panaszkodhatunk. A videófelvevő pl. kétszer annyi képkockát rögzít másodpercenként, mint az iPhone, ugyanolyan felbontás mellett. A T3 tesztjén már az új Magazine UX (egy Windows csempékre emlékeztető kezelőfelület) is megmutatja magát, ahogyan az Android 4.4.2 KitKat rendszerre is sokan most vethetik az első pillantást.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

Szólj hozzá