Továbbfejlesztett kijelzők és új S-Pen érkezhet a Samsungtól

0 677

A Samsung vezetősége az idei első negyedéves pénzügyi beszámolójukon – melyet a befektetők és elemzők számára tartottak – elmondta, hogy ebben az évben egy hatalmas löketet kívánnak adni mind a mobiltelefonjaiknak, mind pedig a táblagépeiknek. Mindezt úgy, hogy a kijelzőtechnológiát és azok méreteit jelentősen növelni fogják.

A mobiltelefonok között egyre több “phablet” készülék megjelenésére kell majd számítani, melyek kijelzőinek méretei átlagosan 5″ és 6″ között fognak mozogni. Az első ilyen készülék a Galaxy Note 3 Lite változata lehet a piacon, mely egy 5,5″-es HD megjelenítővel lesz felszerelve, valamint egy hatmagos Exynos processzort és természetesen egy S-Pen ceruzát is kapni fog.

A Samsung mobiltelefonos divízióért felelős alelnöke, Hyunjoon Kim elmondta, nagyon sok nagyképernyős készülék fog majd érkezni a phablet kategóriában. Véleménye szerint ezek az eszközök be fogják tölteni azt az űrt a piacon, amelyre a felhasználók igazán vágynak. Hozzátette, hogy a Samsung eleve piacvezető ebben a kategóriában, valamint hangsúlyozta, hogy a Note széria minden egyes új generációja megdönti az előző modellek eladásait.

Természetesen a dél-koreaiak táblagép fronton is erősíteni szeretnének. A 12″-es NotePro táblagépre főleg az üzleti felhasználóknak van szüksége, de elképzelhető az is, hogy akár egy 20″-es táblagépet is bemutatnak majd. Ezek a modellek természetesen ultramagas felbontással rendelkeznének, így például a grafikus dizájnerek kedvenc eszközévé is válhatnának a későbbiekben.

Mr. Kim kitért továbbá arra, hogy ebben az évben várható, hogy a kijelzők érzékenységét is továbbfejlesztik, ezáltal a hozzá tartozó S-Pen stylus érzékenységét és hatékonyságát is növelni tudják majd.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Az első Samsung rádiómagnómat még 6 éves koromban kaptam. Azóta is lenyűgöz a dél-koreai cég összes terméke. Igazi Samsung fanatikus vagyok, így szinte minden terméken, melyet használok, a gyönyörű Samsung logó virít!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá